Syvällisen tunnetyöskentelyn workshop2021-12-09T17:59:06+02:00

Syvällisen tunnetyöskentelyn Online-workshop

28.12.2021- 15.3.2022

Kokoontumiset: 4.1, 18.1, 1.2, 15.2, 1.3, 15.3

Haluaisitko

 • työstää tunteitasi perinpohjaisesti?
 • tutkia varastoimiasi tunteita eri kanteilta, tulla niistä tietoiseksi ja poistaa niitä?
 • muuttaa toimintamallejasi sekä uskomuksiasi?
 • vapauttaa itsesi elämään uudenlaista elämää?

Syvällisen tunnetyöskentelyn Online-workshop

Syvällisen tunnetyöskentelyn Online-workshop on Miian vetämä pienryhmä, joka käynnistyy nyt kolmatta kertaa.

Paikkoja on rajallinen määrä.

Työstämme kaksi viikkoa samaa aihetta, niin että ensimmäisellä viikolla jokainen saa video- sekä kirjallisen materiaalin, jonka avulla on tarkoitus löytää tunteita, kehon oireita, ajatusmalleja, uskomuksia ja tapahtumia joita haluaa lähteä itsessään työstämään ja vapauttamaan.

Toisella viikolla kokoonnumme videoyhteyden avulla, jakaen tuntemuksiamme ja havaintojamme sekä teemme jokainen itsellemme hoitoprotokollan tähän teemaan liittyen. Hoitotekniikka pohjautuu Paranemisen avaimiin. Ryhmä voimistaa hoidon vaikutusta.

Ryhmäkokoontumisen jälkeen jokainen hoitaa loppuviikon ajan itseltään teemaan liittyviä aiheita käyttäen annettua hoitoprotokollaa.

Ryhmälle luodaan myös oma Whatsupp-ryhmä, jossa jokainen voi halutessaan jakaa kokemuksia viikon teemaan liittyen ja tukea toisiaan. Miia on myös ryhmäläisten käytettävissä.

Mitä tarvitset osallistumiseen

 • Nettiyhteys
 • Pöytäkone, laptop, tabletti tai kännykkä
 • Toiveena on että kaikilla osallistujilla olisi mahdollisuus käyttää myös kameraa ja mikrofonia
 • What’s upp -sovellus, ollaksesi mukana ryhmän jakamissa kokemuksissa ja kysymyksissä
 • Kokoontumisen lisäksi olisi viikon muina päivinä hyvä järjestää hieman aikaa itsehoitoon
 • Ennen kokoontumista saat kirjallisen materiaalin jonka aiheita omassa elämässä olisi hyvä pohtia ennen kokoontumista niin tiedät mitä haluat lähteä itseltäsi hoitamaan

Teemoja mitä käymme läpi

Kuudella ensimmäisellä viikolla puramme paranemisen esteitä:

 • Viikko 1-2: Anteeksianto
 • Viikko 3-4: Haitalliset toimintatavat
 • Viikko 5-6: Uskomukset

Tämän jälkeen lähdemme vahvistamaan paranemista edistäviä tekijöitä ja purkamaan niitä estäviä tunteita, uskomuksia, tekoja ja kehon oireita:

 • Viikko 7-8: Rakkaus
 • Viikko 9-10: Rauha
 • Viikko 11-12: Ilo

Tämän jälkeen on mahdollista osallistua kevään jatkoryhmään.

Palautteita workshopista

Syvälle itseen sukeltava 12 viikon intensiivinen tunnetyöskentely-prosessi, jonka avulla opit tuntemaan itsesi paremmin ja ymmärrät tietyt toimintamallit ja käytöksesi eri tilanteissa ja ihmissuhteissa! Kun tunteita ja niihin liittyviä muistoja, tapahtumia ja traumoja hoidetaan yhdessä ja omatoimisesti, vapaudut suuresta taakasta/paranet ja suhteesi ympäristöön ja muihin ihmisiin muuttuu vapaammaksi! Ihmeitä tapahtuu ja huomaat kuinka elämänlaatusi paranee huomattavasti! Myös ympärilläsi olevat ihmiset ja asiat muuttuvat sinun tehdessäsi omaa tunnetyöskentelyä! Todellakin kannattaa lähteä tähän workshoppiin mukaan!
Johanna Oinonen
Suosittelen lämpimästi tunnetyöskentelykurssia! Yhteisestä matkasta tunteisiin ja sisäiseen prosessointiin muodostui antoisa kokemus. Ryhmässä työskentely toi voimaa omaan työskentelyyn ja motivoi hyvin harjoitusten tekemiseen itsekseen tapaamisten välillä.
Salla
Tunnekurssi herätti hyvin tunteita esille ja auttoi työstämään myös alitajuisia tunteita ja menneitä tapahtumia. Kiitos hyvin järjestetystä etätyöpajasta! Työskentely oli hyvin antoisaa ja opettavaista. Paljon tuli myös hyvää tietoa omaan hoitotyöhön, mihin tuntuu hyvältä palata myöhemmin.
Ammattitaitoisesti koostettu kokonaisuus, joka eteni loogisesti ja pienissä osissa muodostaen lopulta ison koko elämän kattavan paketin! Ennakkotehtävät motivoi ja alusti hyvin aiheeseen, ryhmässä teoriaa sopivasti ja jokaisella puheenvuoro halutessaan! Sai olla myös hiljaa jos haastava aihe! Yhteishenki ja toisten tuki/tsemppi loistavaa vaikeissakin asioissa! Sopiva hinta-laatusuhde! Tykkäsin työskennellä tunteiden parissa ja opin paljon itsestäni ja toimintatavoistani! Ajoittain liian raskasta kaiken muun ohessa mutta selvisin!
Hyvät teemat, yhteinen työskentely ryhmässä ja alustukset ja opettajan ohjaus. Monipuoliset keinot ja omat harjoitusviikot ja whatsapp tuki. Hyvä kun välissä taukoja. Voi luottaa vetäjään ja ryhmäläisiin.
Hyvät workshopit ja ryhmän tuki. Innostava opettaja!
En ollut aiemmin tutustunut paranemisen avaimiin, ja tällä tavalla ohjatusti se varmaan sujuu paremmin kuin itsekseen opiskelemalla ja tekemällä. Oli suuri tuki ja apu, kun saattoi välillä soittaa Miialle, jutella ja kysyä neuvoa ongelmakohdissa.
Parasta oli ryhmän tuki sekä kokemusten jakamiset tapaamisissa. Myös se, kun Miia vastasi ryhmäläisten kokemuksiin ja kysymyksiin, antoi itsellekin lisävalaistusta asioihin.
Aivan upea matka. Kiitos, että tällainen on järjestetty.
Tämä tunnetyöskentely avaa asioita jotka luulet jo käsitelleesi tai joista et tiennyt mitään. Ryhmän tuki on merkittävä ja Miia vetäjänä empaattinen ja hyvä.
Sain kurssilta hyviä oivalluksia ja tukea tunnetyöskentelyyni. Kiitos!
Oiva mahdollisuus oppia itsestä ja ihmisyydestä vähän syvemmin. Kohdata itseä, kipeitäkin tunteita, ottaa ne vastaan rakkaudella ja myötätunnolla.

Hinta

 • Koko workshop 12 viikkoa: 12 x 45€
 • Ennakkotarjous 12 x 39€, tarjous voimassa 20.12.2021 asti.

Maksutavat

 • Laskulla 1-5 erässä.
 • Useammassa erässä maksettaessa eriin lisätään 5€ laskutuskuluja