Energeettinen akupunktio2022-02-24T20:26:49+02:00

Project Description

Energeettinen akupunktio

Varaa aika tästä

Energeettinen akupunktio

Varaa aika tästä

Energeettinen akupunktio

Tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja modernin energiahoidon parhaat puolet.

Energeettinen akupunktio

Kuvaus menetelmästä

Akupunktiota on käytetty sairauksien hoidossa osana perinteisen kiinalaisen lääketieteen järjestelmää jo tuhansien vuosien ajan. Energeettinen akupunktio yhdistää kiinalaisen lääketieteen syvällisen ymmärryksen ihmisen energiajärjestelmästä nykyaikaisiin tehokkaisiin energialääketieteen menetelmiin. 

Energeettisessä akupunktiossa kehon tasapaino pyritään palauttamaan käsittelemällä kehon meridiaaneja, eli energiavirtauksia, sekä niihin liittyviä kehon elimiä. Hoito tehdään käsittelemällä akupisteitä ja meridiaaneja sekä kevyellä kosketuksella että energiakentästä ilman kosketusta. Tarvittaessa voidaan hoidon tukena käyttää akupunktioneuloja.

Energeettinen akupunktio on tehokas hoitomuoto erilaisiin fyysisiin, stressiperäisiin ja toiminnallisiin vaivoihin, kuten akuutit ja krooniset kiputilat, migreeni, ruoansulatusjärjestelmän häiriöt, naisten vaivat, unettomuus, allergiat, astma ja muut immuunijärjestelmän häiriöt.

Erityisen hyviä tuloksia energeettisellä akupunktiolla on saatu sellaisissa tunnepuolen haasteissa, joihin liittyy lisäksi jokin fyysinen vaiva. Hoitomuoto koetaan yleensä erittäin rentouttavana ja virkistävänä, ja se sopiikin hyvin myös palautumiseen.

Hoitohinnat

Hoitokerran kesto 75 min.

Hoitokerran hinta 98 €

Hoito voidaan varata Online-ajanvarauksesta:

HUOM! Energeettinen akupunktio löytyy nettiajanvarauksesta “Helsinki: BodyMind lähihoito” toimipaikan alta.

Varaa aika tästä

Peruutukset

Pyri tekemään peruutukset viimeistään 24 h ennen hoitoaikaa. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista veloitamme 50 % palvelun hinnasta.

Mikäli peruutusta ei tehdä eikä asiakas saavu paikalle, veloitamme 100 % palvelun hinnasta.