Life Coaching2021-05-29T23:04:37+03:00

Project Description

Life Coaching

Varaa aika tästä

Life Coaching

Varaa aika tästä

Life Coaching

Tunnetko tarvetta muutokselle johon haluat apua

Varaa aika tästä

Life Coaching

Kuvaus menetelmästä

Tunnetko tarvetta muutokselle, mutta jumitat silti jostain syystä samassa tilanteessa kuukaudesta tai vuodesta toiseen?

Tule kokeilemaan ratkaisukeskeistä valmennusta!

Kartoitetaan tilanteesi ja tehdään sinulle konkreettinen toimintasuunnitelma, jonka avulla voit hypähtää vapauden lentoon, kohti omia unelmiasi! Teen harjoitusvalmennuksia LCF Life Coach -koulutuksen lopputyötä varten.

Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, saadaksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti.

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat askelpolun kohti haluamaasi.

Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset eteenpäin vievät asiat. Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein. Ne voivat tapahtua kasvotusten tai netin välityksellä.

Valmennus on sinulle normaalihintaa edullisempi, mutta edellyttää sitoutumista 4 kertaan ja sähköisen palautteen antamista.

Valmennus maksaa 60€/kerta tai 200€/4 valmennuskertaa.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta.

Ilmoittautuminen: maria@sisainenparatiisi.fi / 0400 150 074.

Ajanvaraus

Varaa aika tästä

Peruutukset

Pyri tekemään peruutukset viimeistään 24h ennen hoitoaikaa. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Mikäli peruutusta ei tehdä eikä asiakas saavu paikalle, veloitamme 100% palvelun hinnasta.