Coronavirus – Uhka vai myös mahdollisuus?

Koko maailma tuntuu keskittyvän nyt Coronavirukseen. WC-paperia hamstrataan, julkisia paikkoja suljetaan ja ihmiset linnoittautuvat koteihinsa. Tuntuu että melkein koko yhteiskunta on seisahtunut tämän ilmiön takia.

Monia varmasti mietityttää mitä tässä tilanteessa voi tehdä muuta kuin eristäytyä ja odottaa että myrsky laantuu ja normaalia elämää pääsee taas jatkamaan. Harva pystyy näkemään mitään positiivista tässä tilanteessa, vaikka on hyvä muistaa että kaikissa asioissa on sekä positiivinen että negatiivinen puoli, jos eri puolia vain osaa löytää.

Mitä positiivista Corona-epidemiassa voi sitten olla? Positiivista voi jollekin olla “pakkoloma”, jota ei muuten osaisi ottaa, tai se että nyt viimeinkin on aikaa olla kotona rakkaiden kanssa.

WC-paperia myyvien tahojen ainakin luulisi olevan hyvinkin onnellisia tällä hetkellä.

Mitä tällaisessa tilanteessa kannattaa tehdä?

Kaikki tietävät että käsien pesu ja ihmiskontaktien välttäminen on tärkeää. Välttämällä kosketusta virukseen suojaamme tehokkaasti itseämme. Valitettavasti kaikki eivät voi eristäytyä kokonaan ulkomaailmasta joten aina on olemassa riski että tulee kosketuksiin viruksen kanssa jotakin kautta ja silloin tullaan tilanteeseen jossa immuunijärjestelmän teho on se mikä määrää tarttuuko virus, tuleeko siitä oireellinen tauti ja mikäli tauti kehittyy, kuinka pahaksi oireet kasvavat.

Viruksen välttämisen lisäksi nyt on erityisen tärkeää tehdä kaikkea mikä vahvistaa immuunijärjestelmää.

Immuunijärjestelmän vahvistaminen

Coronaviruksesta tulee nyt massamediassa paljon tietoa joka luo helposti monille pelkoja. Valitettavasti kaikenlainen stressi mikä nostaa stressihormonitasoja, kuten pelko, heikentää valitettavasti myös immuunijärjestelmän toimintaa. Mitä enemmän siis henkilö lähtee mukaan massahysteriaan sitä enemmän stressihormonit nousevat ja immuunijärjestelmä heikentyy.

Henkilö joka on fyysisesti vahva, mieleltään positiivinen ja keholtaan rento, omaa usein myös tehokkaan immuunijärjestelmän johon viruksilla ja bakteereilla on vaikeuksia päästä.

Perusasiat kuten ruokavalio, lepo ja liikunta ovat aina avainasemassa kun puhutaan terveydestä. Näiden lisäksi kaikki mitä voit tehdä stressin vähentämiseksi auttaa.

Energiahoidoista apua immuunijärjestelmän vahvistamiseen

Energiahoitojen hoitovaikutus perustuu pääasiassa hermoston kautta tapahtuvaan fysiologisen stressin purkamiseen ja tämä on erityisen hyvä asia immuunijärjestelmän tehon kannalta. Energiahoidoilla voidaan myös poistaa pelkoja ja laskea tätä kautta stressihormonitasoja.

Energiahoitoa kannattaa varsinkin nyt ottaa kun koko maailman stressitasot ovat korkealla. Hoidon tarve tällaisena aikana on erityisen suuri ja hoidosta olisi hyötyä kaikille.

Energiahoitoa voidaan onneksi antaa myös kaukohoitona, jolloin lähikontaktia ei tarvita, eikä ole pelkoa virukselle altistumisesta.

Meiltä kaukohoitoa voi saada kahdella eri tyylillä:

1. BodyMind kaukohoito

  • Kesto 40 minuuttia
  • Voidaan varata nettiajanvarauksesta
  • Hoidon alussa lyhyt keskustelu / viesti jossa kartoitamme hoitotarpeen
  • Hoidon aikana on hyvä ottaa rennosti jotta hoitovaikutus menee mahdollisimman hyvin perille
  • Hoidon lopussa viesti jossa yhteenveto hoidosta
  • Hoidossa hoitaja käyttää eri tekniikoita riippuen hoitotarpeesta. Hoito voidaan kohdistaa esim. kohdistaa vahvistamaan immuunijärjestelmää tai sillä voidaan poistaa pelkoja.

2. BodyMind SKYPE kaukohoito

  • Kesto 75 minuuttia
  • Voidaan varata nettiajanvarauksesta
  • Hoidossa SKYPE on auki ja hoito ja mahdollistaa keskustelun sekä näköyhteyden koko hoidon ajan. Hoito etenee pitkälle saman kaavan mukaan kuin lähihoito

Molempiin kaukohoitoihin ajan voit varata nettiajanvarauksesta: www.voidaanhyvin.net/ajanvaraus

Jos sinulla on kysyttävää hoidoista, laita viestiä osoitteeseen: petri@voidaanhyvin.net

Yhteenveto

Vaikka tällä hetkellä tilanne voi tuntua hurjalle, kannattaa huokaista syvään ja rauhoittua. Kyse on vain taas kerran yhdestä epidemiasta joita tulee ja menee kuten ennenkin. Asiat on hyvä tiedostaa mutta pelko-energiaan ei kannata lähteä sillä se vain heikentää immuunijärjestelmän toimintaa.

Nyt on hyvä tehdä sitä, mitä ei ehkä normaaliarjessa ehtisi tai pystyisi. Eli käännä tämäkin tilanne itsellesi niin positiiviseksi kuin vain pystyt. Anna itsellesi lepoa, tee kaikkea kivaa mikä nostaa positiivisten hormonien tasoja(mm. serotoniini) kuten tanssi, laula katso komedioita jne.

Nosta siis kaikilla mahdollisilla tavoilla energiatasoasi ja lisää positiivista energiaa niin pysyt terveenä ja pystyt taas tämän myllerryksen jälkeen jatkamaan arkea hyvin levänneenä ja uutta intoa puhkuen.

Tervettä ja iloista jatkoa toivottaen,

Petri Filipczak

Bodymind Energy Balancing Method hoitaja / kouluttaja

2020-03-27T22:06:38+02:00