Hoitopalautteita2023-10-28T23:26:36+03:00

Hoitopalautteita

Tällä sivulla on palautteita hoidossa käyneiltä asiakkailta

Mikäli olet käynyt hoidossa ja haluat antaa palautteen, laita se emailiin: info@voidaanhyvin.net.

Kerro myös millä nimellä tai nimimerkillä palautteen voi julkaista tällä sivulla.

“Helena sun hoito on ollu ehdottomasti paras missä oon ollu. Maanläheinen ja turvallinen. Tuntu voimallisesti mut sellasel rauhan tasolla.

En matkannu minnekkää maailmoihin vaan oli turvallista pysyy siinä tilassa kehon tasolla. Mä dissosioin lähes joka hetki mut hoidon ollessa käynnissä olin sellaisessa turvallisessa rakkaudellisessa läsnäolossa. Tuntu myös et aistit mun kivun ja herkkyyden ja kunnioitit sitä.

Oon käyny vähä kaikenlaisissa hoidoissa viime aikoina ja osa on ollu tosi tunkeutuvia ja oon poistunu niistä millon missäki oloissa.

Joillekki hoitajille tuntuu olevan tärkeetä räjäyttää tajunta ja heittää asiakas astraalimatkalle ja joillain on näyttämisenhalu omista ”voimistaan”.

Sun hoidossa tuntu et olit siinä mua varten ja kanavana energialle ilman omia itsekkäitä tarpeita. Maadotukset ja suojat jäi hyvin päälle ja lähdin rauhassa.

Puhdistusoireita tuli, mut ne oli kevyitä ja sain niihin jälkeenpäin apua jota tarjosit oma-aloitteisesti. Arvostan sua hoitajana ihan hirveesti ja tuun ihan varmasti uudestaa.

Niin moni vois hyötyy sun turvallisista ja maanläheisistä, puhtaista hoidoista.”

– J

“Olen käynyt (Helenan) energiahoidossa pariin kertaan mm. kovan pitkään (kuukausia) kestäneen ahdistuksen vuoksi, sekä tunnelukkojen ja pelkojen vuoksi.

Ahdistus tuli itkuna ulos ja olin kuin aivan eri ihminen hoidon jälkeen. Maailma näytti kirkkaammalta ja sain taas elämästä kiinni. Ahdistus jäi hoitopöydälle eikä ole tullut uudestaan.

Tunnelukkojen ja pelkojen vuoksi kävin myös hoidossa. Heti hoidon jälkeen oli oli todella raukea ja levollinen. Ihan kuin olisin saanut oman voimani takaisin. Itsevarmuus on kasvanut ja tunnen olevani vahvempi henkisesti.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan energiahoitoa eri vaivoihin. Elämänlaatu paranee nopeasti ja helposti. Oman kokemukseni perusteella vaikutukset ovat huomattavat ja pitkäkestoiset. Hoidot ovat lempeitä ja sopivat kaikille.”

-Sari