Mietteitä elämästä, elämäntehtävästäni ja energiahoitojen vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Tänne synnytään, täällä eletään ja joku päivä täältä lähdetään. Jokaisen polku on eri mittainen ja jokaisen elämä ainutlaatuinen. Muista että kaikesta huolimatta juuri sinä olet arvokas ja sinulla on tärkeä tehtävä täällä maan päällä. Et ehkä vielä tiedä sitä!

Elätkö sinä juuri omanlaistasi elämää vai muiden elämää? Siihen vaikuttavat mm. perheesi historia, elinympäristösi ja kaikki mennyt, sattumaa ei ole. Meille annetaan oppiläksyjä elämässämme niin kauan ja niin paljon että opimme ja muutamme tarvittaessamme toimintaamme ja toimintatapojamme. Tällaisia oppiläksyjä ovat mm. sairaudet, työttömyys, menetykset ja onnettomuudet! Myös kaikki onnistumiset ja epäonnistumiset kuuluvat oppiläksyihin ja elämään.

Joskus elämänvirta on tasaista eteenpäin lipuvaa positiivista kelluntaa. Toisinaan tuntuu että päätäsi painetaan pinnan alle uudestaan ja uudestaan. Tällöin elämäsi voi tuntua pelkältä kompuroinnilta. Sillä ei ole ollenkaan väliä kuinka monta kertaa kompuroit ja kaadut, vaan kuinka monta kertaa nouset ylös ja jatkat eteenpäin. Nouse ylös ja hengitä syvään. Jatka matkaasi kirkastunein ajatuksin!

Kaikella on tarkoituksensa, myös niillä haastavilla asioilla ja ihmissuhteilla

Kaikki ihmiset, joita kohtaamme päivittäin joko työssä, harrastuksissa, liikkuessamme kaupungilla tai joiden kanssa elämme, ovat elämässämme tarkoituksella, jostain syystä! Toiset tuovat elämäämme positiivisuutta, toiset negatiivisuutta ja osa on vain neutraalisti vaikuttamatta millään tavalla! Tai kaiken takanahan on oma suhtautumisemme, ajatuksemme ja reagointimme, miten me omasta lähtökohdastamme koemme kyseisen kohtaamisen. Kohtaaminen voi ilahduttaa, innostaa, kannustaa tai saada aikaan pelkoa, inhoa tai vihaa. Reaktio ei johdu kohtaamastasi ihmisestä vaan siitä mitä kohtaaminen sisältäsi liikauttaa: millaiset muistot, tunteet ja aiemmat kokemukset sinulla on. 

Elämä kulkee jollain tavalla sykleissä, ne voivat liittyä ikäkausiin tai muihin vaiheisiin! Joskus menee pitkiä aikoja, jopa vuosia rauhallisesti, tasaisesti ja ”helposti”! Kunnes tulee vaihe, jolloin sinua ravistellaan niin pitkään että ”heräät” ja ymmärrät ettei elämä voi jatkua samalla tavalla kuin ennen! Reagoitko hermostumalla, stressaamalla ja luovuttamalla vai voisitko tehdä jotain toisin? Jos jatkamme niin kuin aina ennenkin niin mikään ei muutu! Valinta on yksin sinun. Miten sitten voit aloittaa muutoksen? No tietysti muuttamalla omaa ajatteluasi, helppoa vai mitä. Mieti mitä elämältäsi haluat ja muuta toimintaasi sen mukaan! 

Haluan itse voida hyvin, olla terve ja auttaa myös muita voimaan hyvin! Se tuntuu elämäntehtävältäni. Fysioterapeutin työssäni pystyin tätä hyvin toteuttamaan, mutta se keskittyi pitkälti fyysisen kehon hoitamiseen, huoltamiseen ja ohjaamiseen! Haluan työssäni huomioida ihmisen enemmän kokonaisuutena ja vaikuttaa myös henkiseen suorituskykyyn!

Energiahoidot auttavat kohti kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia

Ystäväni suositteli kaksi vuotta sitten kuuntelemaan Suomen Energiahoitajien ilmaisen verkkoluennon Energeettisestä jäsenkorjauksesta, joita järjestetään kuukausittain. Kuuntelin webinaarin, innostuin aiheesta ja ilmoittauduin heti koulutuksiin. Koulutustahtini oli tiivis ja otin heti käyttöön koulutuksissa opetetut tekniikat hoitaessani harjoitusasiakkaita. Tulokset olivat hyviä ja asiakkaat saivat nopeasti apua moniin erilaisiin ongelmiin, jopa kroonistuneisiin kipu- ja jännitystiloihin. Henkisen tason koulutusviikonloppu oli antoisa itselleni ja olen myös pystynyt auttamaan haastavissa tilanteissa olevia asiakkaita hyvin hoitotuloksin.

Huomasin nopeasti saavani energiahoitojen avulla asiakkaille nopeamman ja pysyvämmän avun lyhyemmillä hoitojaksoilla. Energiahoitojen vaikutus perustuu siihen että ne vaikuttavat hermoston kautta poistaen asiakkaan kehosta ja syvistä lihaksista kroonistunutta stressiä. Fyysiset ongelmat alkoivat asiakkailla helpottaa ja pian huomasin positiivisen vaikutuksen myös henkiseen puoleen, mielialaan ja tunteisiin. Aloin käyttää hoidoissa myös enemmän tunnepuolen ongelmiin kehitettyjä tekniikoita, joiden avulla asiakkaat saivat helpotusta vuosikausien aikaisiin pelko- ja ahdistustiloihin. Asiakkaiden oireet alkoivat helpottaa eivätkä ne tulleet takaisin, uskomatonta.

Energiahoidoista uusi ammatti

Olen hoidattanut itseäni säännöllisesti energiahoidoilla ja osallistunut kouluttajan ohjaamiin tunnetyöskentely Workshoppeihin. Olen saanut paljon apua näistä omiin terveyshaasteisiini ja vuosien / vuosikymmenien tunnelukkoihin, vääriin toimintamalleihin ja haitallisiin uskomuksiin. Uskalsinkin lopulta hypätä entisen työni stressaavasta oravanpyörästä kokonaan pois. Koin vahvasti että energiahoitojen avulla pystyn auttamaan asiakkaita kokonaisvaltaisemmin ja samalla voin itsekin paremmin. Olin saanut myös rohkeutta ja olin valmis lähtemään kauemmas kotipaikkakunnaltani tekemään energiahoitotyötä. 

Tällä hetkellä työskentelen Kouvolan Voidaanhyvin – hoitopaikassa energiahoitajana torstaisin ja perjantaisin (keskimäärin joka toisella viikolla). Teen hoitoja myös kotonani Sulkavalla sekä kaukohoitoja ja zoom/skypehoitoja. Kirjoitan myös aktiivisesti runoja ja joulukuussa julkaistiin ensimmäinen runokirjani Voimaa ja valoa ja maaliskuussa toinen runokirja Joka päivä jotain kaunista. Vapaa-ajallani nautin mökkeilystä, luonnossa liikkumisesta, leipomisesta ja valokuvauksesta. Maalaan myös intuitiivisesti tauluja. Elämäni on melko energistä ja nautin kaikesta mitä teen!

Elämä on nyt paljon helpompaa kun tiedän mitä haluan tehdä, miksi ja miten toteutan suunnitelmani! Olen löytänyt tasapainon elämääni! Tervetuloa hoitoihini! 

-Johanna Oinonen, Bodymind Energy Balancing Method hoitaja, 3 taso-

2022-05-14T22:32:40+03:00