Loading...
Asyra-bioresonanssimittaus2023-12-09T01:38:22+02:00

Project Description

Asyra-bioresonanssimittaus

paljastaa kehosi ongelmat

Asyra testikaavio

Elinten testaus

Punaisella tulehdustila, keltaisella heikentyneet elimet

Kuvaus menetelmästä

Asyra on niin sanottu bioresonanssilaite. Se mittaa kehon reaktioita eri ärsykkeisiin ihon sähkönjohtokyvyn avulla. Laitteessa yhdistyy kiinalainen lääketiede, homeopatia ja uusin tietotekniikka. Tuloksena on laite, jolla voidaan mitata kehon toiminnallista terveyttä hyvin laajasti, tarkasti ja nopeasti.

Asyra sisältää valtavan määrän erilaisia testejä, joilla voidaan saada hyvin tarkkaa tietoa siitä, mikä kehossa on epätasapainossa.

Laajassa testissä Asyra-bioresonanssimittaus mittaa muun muassa hormoneja, viruksia, bakteereja, hermovälittäjäaineita, elinten toimintaa, yliherkkyyksiä, tunnelukkoja, vitamiineja, hivenaineita, haitallisia raskasmetalleja ja niin edelleen.

Asyra asettaa löydetyt kehon häiriötilat tärkeysjärjestykseen ja pisteyttää häiriön voimakkuuden. Mittauksen perusteella asiakas saa mukaansa laitteen tekemän homeopaattisen valmisteen, joka korjaa mittauksessa löydettyjä ongelmia. Asiakas saa myös mukaansa raportin, josta näkyy löydetyt häiriötekijät.

Ajanvaraus

ASYRA-MITTAUKSEN AJANVARAUS:

Mittaus koohtuu kahdesta osasta:

  1. Asyra-mittaus ja Asyra tippojen tekeminen Petrin kanssa.
  2. Asyra tulosten tulkinta Miian kanssa puhelimitse

Ajanvaraus tapahtuu lähettämällä email osoitteeseen:

info@voidaanhyvin.net

Ja varaamalla sitä kautta aika sekä mittaukseen että tulosten tulkintaan.

Asiakkaiden kokemuksia

“Kärsin aikaisemmin nivelkivuista: sormet ja päkiät olivat kipeät ja arat, varsinkin aamuisin. Tutkimusten jälkeen lääkäri arveli minulla olevan nivelreuman ja minulle määrättiin reumalääkkeet, jotka eivät auttaneet, vaan aloin kärsiä lääkkeistä johtuvista sivuoireista. Lopulta läysin Asyra-testin, joka antoi suositukset hivenaineista, joita elimistö tarvitsi. Lisäksi testi listasi ne ruoka-aineet, joiden käyttöä tulisi välttää. Hoidon seurauksena olen lopettanut reumalääkkeiden syönnin, koska nivelvaivani ovat hävinneet. Oloni on energinen, ja jaksan virkeänä työssä ja kotona”
Esko

Hoitohinnat

Ensikäynti 128 €

Jatkokäynti 83 €

Peruutukset

Pyri tekemään peruutukset viimeistään 24 h ennen hoitoaikaa. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista veloitamme 50 % palvelun hinnasta.

Mikäli peruutusta ei tehdä eikä asiakas saavu paikalle, veloitamme 100 % palvelun hinnasta.