BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoidot2023-01-30T11:59:32+02:00

Project Description

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoidot

Varaa aika tästä

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoidot

Varaa aika tästä

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoidot

Tehokkaita etähoitotekniikoita

Varaa aika tästä

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoidot

Kuvaus menetelmästä

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoidoilla voit saada hoidon ilman, että sinun tarvitsee tulla paikan päälle. Hoito ja välitettävä energia kohdistuu hoitajan intention avulla  etäisyydestä riippumatta.

Kuten lähihoidoissa myös kaukohoidossa sarjahoito on tehokkain tapa saada paras hoitovaikutus. Esimerkiksi 3-5 kertaa viikon välein on tehokas sarjahoito.

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoitoja on kahta päätyyppiä, jotka on kuvattu alla.

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoito

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoito kestää 40 tai 60 minuuttia.

40 minuutin kaukohoidossa ehtii tehdä ns. perushoidon. 60 minuutin kaukohoidossa ehtii paneutua perushoidon lisäksi johonkin tiettyyn vaivaan tai esim. enemmän tunnepuolen/alitajunnan hoitoon. 60 minuutin ajan voit varata Miialle myös SKYPE -aikana, jolloin ajanvarauksessa lisätieto-kohtaan lisätään sana “SKYPE”.

Hoidon alussa asiakas soittaa, laittaa tekstiviestin tai sähköpostiviestin hoitajalle ja kertoo, mihin ongelmaan hän haluaa apua.

Alkukeskustelun jälkeen puhelin pidetään hoidon ajan kiinni, ja asiakas voi rentoutua parhaan hoitotehon saamiseksi. Asiakas voi tuntea hoidon aikana erityyppisiä tuntemuksia kehossaan riippuen siitä, mihin hoito kohdistetaan ja minkä tyyppisiä ongelmia hänen kehossaan on.

Hoidon jälkeen hoitaja kertoo asiakkaalle tekstiviestillä tai sähköpostilla, mitä hän havaitsi hoidon aikana, sekä antaa mahdollisesti suosituksia jatkohoidoista.

BodyMind Energy Balancing Method SKYPE kaukohoito

BodyMind Energy Balancing Method SKYPE Kaukohoito kestää 75 minuuttia.

Hoito etenee pitkälle samalla tavalla kuin lähihoitokin, eli SKYPE mahdollistaa reaaliaikaisen keskustelun hoidon aikana.

BodyMind Energy Balancing Method SKYPE kaukohoito soveltuu erityisen hyvin tunnepuolen ongelmien hoitoon.

SKYPE-ajan voit varata kahdella tavalla:

1. Valitsemalla Online-ajanvarauksesta palvelun tyypiksi BodyMind Energy Balancing Method Skype kaukohoidon ja varaamalla ajan tätä kautta

TAI

2. Valitsemalla Online-ajanvarauksesta palvelun tyypiksi BodyMind Energy Balancing Method lähihoidon ja laittamalla varauksen lisätiedot-kenttään tiedon “SKYPE”.

“Kiitos, Miia, hoidosta. Mieleen nousikin paljon nuoruuden työkokemuksia, ja paljon syyllisyyttä ja häpeää tuoneita virheitä nousi käsittelyyn. Levollinen, kevyt ja puhdistunut olo jäi. ”
Anni
“Eskaristakin tuli jo palautetta, että on ihan eri meininki; rentoutuneen oloinen, iloinen poika ja ruokakin käynyt jo maistumaan siellä ja kotona oikein hyvin, entiseen malliin taas. Lämmin kiitos, Miia! ❤❤❤
Kaisa
Hoito tuli perille👍❤️Kiitos Miia❤️
Tunsin tosi voimakkaana energiahoidon, kädet tuntui tosi raskailta ja selvästi jotain purkautui pois👏, jossain kohtaa vähän yskitti, kyljestä ja monesta paikasta tunsin nykimistä ja koko ropassa oli ihana värinä👏👍❤️
Kiittäen ihanasta hoidosta
Leena❤️
Leena

Hoitohinnat

BodyMind Kaukohoito

  • Hoitokerran kesto 40 tai 60 minuuttia
  • Hoito voidaan varata Online-ajanvarauksesta
  • Hoitohinta näkyy hoitajan esittelystä

BodyMind SKYPE Kaukohoito

  • Hoitokerta 75 min.
  • Hoito voidaan varata Online-ajanvarauksesta
  • Katso hoitohinta hoitajan esittelystä
Varaa aika tästä

Hoitopaketit

Haluatko ostaa kerralla useamman hoitokerran alennettuun hintaan? Haluaisitko saada apua samalla koko perheelle tai myös ystävällesi?

Tutustu hoitopaketteihimme klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Lue lisää hoitopaketeista

Peruutukset

Pyri tekemään peruutukset viimeistään 24 h ennen hoitoaikaa. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista veloitamme 50 % palvelun hinnasta.

Mikäli peruutusta ei tehdä eikä asiakas saavu paikalle, veloitamme 100 % palvelun hinnasta.