Loading...
BodyMind Energy Balancing Method2023-12-09T14:17:38+02:00

Project Description

BodyMind Energy Balancing Method

Tehokas hoitomenetelmä erilaisiin ongelmiin

Varaa aika tästä

Energeettinen jäsenkorjaus

(osa BodyMind Energy Balancing Method -menetelmää)

Ennen ja jälkeen hoidon

Kuvaus menetelmästä

Olemme erikoistuneet BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitomenetelmään.

Hoito auttaa kaikentyyppisissä ongelmissa, kuten kiputiloissa, psyykkisissä ja tunnetason ongelmissa, kroonisessa stressitilassa, autoimmuunihäiriöissä, immuunijärjestelmän heikkouksissa, elimellisissä häiriöissä ja kehon asentovirheissä.

Hoito on erittäin tehokas kroonisen stressin hoidossa ja vaikuttaa rauhoittavasti autonomiseen hermostoon. Hoidolla pystytään laukaisemaan kroonistunut sympaattisen hermoston aktivaatiotila, joka voi jäädä päälle esimerkiksi pitkällisen stressin seurauksena tai voimakkaan traumaattisen kokemuksen jälkeen.

Asentovirheitä korjaamme Energeettisellä jäsenkorjauksella. Kehon asentovirheet voidaan todeta mittaamalla, ja ne korjataan tehokkaita energiahoitotekniikoita käyttäen. Hoitotekniikka on turvallinen mutta samalla tehokas, sillä se vapauttaa syvien lihasten kroonisia jännitystiloja, jotka ovat monien asentovirheiden perimmäinen syy.

Tunnepuolen ongelmiin käytämme erityisesti hermostoon vaikuttavia tekniikoita. Olemme saaneet loistavia hoitotuloksia muun muassa vaikeissa masennuksissa, paniikkihäiriössä, fobioissa ja ahdistuksissa.

Asiakkaan tarpeista riippuen hoitotekniikoita painotetaan enemmän fyysisen kehon tai tunnepuolen hoitoon. Menetelmä sisältää tehokkaat tekniikat kaikentyyppisiin ongelmiin.

Asiakkaiden kokemuksia

“Helena sun hoito on ollu ehdottomasti paras missä oon ollu. Maanläheinen ja turvallinen. Tuntu voimallisesti mut sellasel rauhan tasolla. En matkannu minnekkää maailmoihin vaan oli turvallista pysyy siinä tilassa kehon tasolla. Mä dissosioin lähes joka hetki mut hoidon ollessa käynnissä olin sellaisessa turvallisessa rakkaudellisessa läsnäolossa. Tuntu myös et aistit mun kivun ja herkkyyden ja kunnioitit sitä. Oon käyny vähä kaikenlaisissa hoidoissa viime aikoina ja osa on ollu tosi tunkeutuvia ja oon poistunu niistä millon missäki oloissa. Joillekki hoitajille tuntuu olevan tärkeetä räjäyttää tajunta ja heittää asiakas astraalimatkalle ja joillain on näyttämisenhalu omista ”voimistaan”. Sun hoidossa tuntu et olit siinä mua varten ja kanavana energialle ilman omia itsekkäitä tarpeita. Maadotukset ja suojat jäi hyvin päälle ja lähdin rauhassa. Puhdistusoireita tuli, mut ne oli kevyitä ja sain niihin jälkeenpäin apua jota tarjosit oma-aloitteisesti. Arvostan sua hoitajana ihan hirveesti ja tuun ihan varmasti uudestaa. Niin moni vois hyötyy sun turvallisista ja maanläheisistä, puhtaista hoidoista.”
-J
“Olkapääni kipeytyi pahasti kaatuessani maaliskuussa 2011. Otin olkapäähäni kolme kertaa BodyMind-energiahoitoa, ja se tuli niin hyvään kuntoon, että pystyin remontoimaan asuntoani ilman ongelmia. Hoitojen ansiosta vältin melko varmasti leikkauksen.”
Riitta
“Vuosi sitten tuskailin jatkuvien alaselkä- ja kantapääkipujen vuoksi. Kuljin useammalla lääkärillä, ja viimein magneettikuvien perusteella fysiatri epäili vain jonkin asteista hermoärsytystä ja määräsi hermokipulääkkeitä, jotka tekivät olostani epätodellisen. Kävin useissa manipulaatiohoidoissa, joista sain vain hetkellistä apua. Lopullisen avun sain energiahoidoista, vaikka olin alussa äärimmäisen skeptinen.”
Seija, Sairaanhoitaja
“Aloin käydä hoidossa hakemassa apua masennukseen, joka on kestänyt useita vuosia ja joihin olen syönyt lääkkeitä tuloksetta. Heti ensimmäisen hoidon jälkeen aloin voida paremmin. En itse aluksi uskonut, että tälläinen hoito auttaisi, mutta nyt tiedän ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille, jotka kamppailevat erilaisten mielialapulmien kanssa.”
Anne
“Olen käynyt (Helenan) energiahoidossa pariin kertaan mm. kovan pitkään (kuukausia) kestäneen ahdistuksen vuoksi, sekä tunnelukkojen ja pelkojen vuoksi. Ahdistus tuli itkuna ulos ja olin kuin aivan eri ihminen hoidon jälkeen. Maailma näytti kirkkaammalta ja sain taas elämästä kiinni. Ahdistus jäi hoitopöydälle eikä ole tullut uudestaan. Tunnelukkojen ja pelkojen vuoksi kävin myös hoidossa. Heti hoidon jälkeen oli oli todella raukea ja levollinen. Ihan kuin olisin saanut oman voimani takaisin. Itsevarmuus on kasvanut ja tunnen olevani vahvempi henkisesti. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan energiahoitoa eri vaivoihin. Elämänlaatu paranee nopeasti ja helposti. Oman kokemukseni perusteella vaikutukset ovat huomattavat ja pitkäkestoiset. Hoidot ovat lempeitä ja sopivat kaikille.”
Sari

Hoitohinnat

Hoitohinnat Helsinki ja Kouvola

Lähihoidot

Hoitokerran kesto 75 min.

Hoitohinta määräytyy hoitajan tason mukaan seuraavasti:

Kouluttajatason hoitajat 118 €

Tason 3 hoitajat 89,90 €

Hoito voidaan antaa lähihoitona tai SKYPE kaukohoitona.

Varaa aika tästä

Hoitopaketit

Haluatko ostaa kerralla useamman hoitokerran alennettuun hintaan? Haluaisitko saada apua samalla koko perheelle tai myös ystävällesi?

Tutustu hoitopaketteihimme klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Lue lisää hoitopaketeista

Peruutukset

Pyri tekemään peruutukset viimeistään 24 h ennen hoitoaikaa. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista veloitamme 50 % palvelun hinnasta.

Mikäli peruutusta ei tehdä eikä asiakas saavu paikalle, veloitamme 100 % palvelun hinnasta.